BAŞKAN GÜRLESİN'DEN AÇILIŞA DAVET

08-03-2019

BAŞKAN GÜRLESİN'DEN AÇILIŞA DAVET

Türkiye’nin en büyük tematik kent ormanı ve Denizli’nin ilk Millet Bahçesi kapılarını açıyor. Pamukkale Belediyesi tarafından yapılan vizyon projenin açılışı 9 Mart Cumartesi günü saat 15.00’de gerçekleşecek. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Denizli’nin geleceğine damga vuracak mega projemizin 9 Mart Cumartesi günü saat 15.00’teki açılışına tüm Denizli halkımızı bekliyoruz” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in “En özel projemiz” olarak nitelendirdiği Türkiye’nin En Büyük Tematik Kent Ormanı Pamukkale Belediyesi Millet Bahçesi Seyir Tepesi’nin ilk etabını oluşturan şelale açılıyor. Pamukkale Belediyesi tarafından, Kınıklı Mahallesi sınırları içinde yer alan 405 bin metrekarelik alanda, Pamukkale Üniversitesi’nin hemen üzerindeki alanda yapılan mega projenin en önemli etaplarından biri olan Şelale’nin açılışı 9 Mart Cumartesi günü saat 15.00’te yapılacak. Türkiye genelinde Orman ve Su İşleri Bakanlığı’na sunulan 1451 proje içerisinden ilk Tematik Kent Ormanı olma özelliğine sahip, 5 etap halinde projelenen Pamukkale Belediyesi Millet Bahçesi “Seyir Tepesi”nin tamamlanan ‘Şelale’ etabının açılış töreni ağaç dikimi, ünlü şarkıcıların konserleri, panel, Dj performans eşliğinde lazer ışık gösterisi ile dopdolu geçecek.

YUSUF GÜNEY COŞTURACAK

Pamukkale Belediyesi Millet Bahçesi “Seyir Tepesi”, 9 Mart 2019 Cumartesi günü saat 15.00’teki açılış programı alanda çiçek ve ağaç dikimi etkinliği ile başlayacak. Program Saat 16.00’da protokol üyelerinin konuşmaları ile devam edecek. Tanıtım filmi ve alanın gezilmesi ile devam edecek olan açılışın coşkusu, saat 17.30’da ünlü ses sanatçısı Yusuf Güney ve Naira konseri ile sürecek. Saat 18.30’da Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, eski milli futbolcu Ergün Penbe, gazeteci yazar Hakan Çelik, Sports Tv’den Murat Ağca’nın katılacağı Gazeteci, sunucu Emre Tilev yönetimindeki panel düzenlenecek. Etkinlik Dj performans eşliğindeki lazer gösterisi ile sona erecek.

TÜM DENİZLİ HALKIMIZ DAVETLİ

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Denizli’nin gelecek yıllarının en önemli cazibe merkezi olacak” dediği Pamukkale Belediyesi Millet Bahçesi “Seyir Tepesi”nin açılış törenine tüm halkı davet ederek, “Denizli’nin ilk millet bahçesini açıyoruz. Bunun haklı gururunu yaşıyoruz. Şehir merkezinin her noktasından görünebilen özel konumu ve eşsiz manzarası ile doğa dostu, birçok ilki içinde barındıran projemizi halkımızın hizmetine açıyoruz. Burası Denizli halkının ve kentimize gelen yerli yabancı turistlerin uğrak noktası olacaktır. Bir çok ünlü ismin de katılacağı açılışımıza tüm Denizli halkımız davetlidir” diye konuştu.