PAMUKKALE BELEDİYESPOR FARKLI KAZANDI

18-02-2019

PAMUKKALE BELEDİYESPOR FARKLI KAZANDI

Denizli’yi Tekerlekli Sandalye Basketbol Mehmet Gülmez Deplasmanlı Bölgesel A Ligi’nde temsil eden Pamukkale Belediyespor, ligin 9. Haftasında konuk ettiği İstanbul ESK’yı 83-19 yenmeyi bildi. Mavi-beyazlı takım bu sonuçla ikinci sıradaki yerini korudu.

Pamukkale Belediyesi’nin 2015 yılında kurduğu Pamukkale Spor Kulübü’nün ilk branşı olan Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, 2018-2019 sezonunda da Tekerlekli Sandalye Basketbol Mehmet Gülmez Deplasmanlı Bölgesel A Ligi’nde Denizli’yi temsil ediyor. Bu sezon aldığı galibiyetlerle dikkatleri üzerine çeken mavi-beyazlı takım ligin 9. Haftasındaki maçta İstanbul Engelliler Spor Kulübü’nü konuk etti. Hasan Güngör Spor Salonu’nda oynanan maça hızlı başlayan mavi-beyazlı takım  ilk periyodu 26-8 önde tamamladı. İyi oyununu ikinci periyodda da devam ettiren Pamukkale Belediyespor, bu bölümde 12 sayı bulurken rakibine sadece 2 sayı verdi. Devreyi 38-10 önde tamamlayan mavi-beyazlı takım üçüncü periyodda 17 sayı atarken, İstanbul temsilcisi sadece 4 sayı buldu. Baştan sona süren üstün oyununu son bölümde de devam ettiren mavi-beyazlı takım 28 sayı ile en başarılı olduğu bölümü tamamlamış oldu. Son periyodda konuk takımın bulduğu sayı ise 5 oldu. Maçı 83-19 kazanan Pamukkale Belediyespor, bu sezonki 6. galibiyetine imza attı. Mavi-beyazlı takım ligin 10. Haftasında 24 Şubat Pazar günü Aydın deplasmanında Genç Efeler Belediyespor’a konuk olacak. Maç Aydın Atatürk Spor Salonu’nda saat 14.00’de başlayacak.

BAŞKAN GÜRLESİN TEBRİK ETTİ

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, tekerlekli sandalye basketbol takımını maçtan sonra tebrik etti. Oyuncularla tek tek sohbet eden Başkan Gürlesin, “Bu sezon elde edilen sonuçlarla hem Pamukkale’yi hem de Denizli’yi başarıyla temsil ediyorsunuz. Biz sizlere her zaman gurur duyuyoruz. Her zaman sizlere olan güvenimiz ve inancımız tamdı. Bu sezon verdiğiniz emeklerin karşılığını almanız bizleri de mutlu ediyor. Bundan sonra kalan maçlardan da galibiyetle ayrılarak hedeflenen yerlere geleceğinize eminim. Kalan maçlarda da başarılar diliyorum” dedi.