HALK DERDİNİ ANLATIYOR, BAŞKAN GÜRLESİN ÇÖZÜYOR

04-02-2019

HALK DERDİNİ ANLATIYOR, BAŞKAN GÜRLESİN ÇÖZÜYOR

Pamukkale Belediyesi’nin geleneksel olarak her ayın ilk pazartesi günü düzenlediği “Hüseyin Gürlesin’le Halk Günü” Şubat ayı buluşması gerçekleşti. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, amaçların halkı dinleyerek çözüm üretmek olduğunu söyleyerek, “Biz her ay yaptığımız buluşmada halkımızın sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapıyoruz” dedi. Vatandaşlar da Halk Günü nedeniyle Başkan Gürlesin’e teşekkür etti.

“Sizin için sizinle birlikte” sloganıyla çalışmalarına devam eden Pamukkale Belediyesi’nin geleneksel hale gelen “Hüseyin Gürlesin’le Halk Günü” etkinliği Şubat ayı buluşması Pamuk Kafe’de gerçekleşti. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in vatandaşları bire bir dinlediği ve sorunlarını öğrendiği buluşmada çözümler de kanunlar çerçevesinde bulunmaya çalışılıyor.

DERMAN OLMAYA ÇALIŞIYORUZ

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, her ayın ilk pazartesi günü olduğu gibi bu ayda halkı dinleyeceklerini ifade ederek, “Biz göreve geldiğimiz ilk günden bu güne kadar hep vatandaşlarımızın sorunları dinledik ve çözüm bulmaya çalıştık. Şubat ayı halk günü buluşmasında da halkımızı dinleyerek çözümü bizdeyse biz çözeceğiz, diğer kurumlarda ise otaya yönlendireceğiz. Ama önemli olan vatandaşların dertlerini anlatabilmeleri. Biz bu buluşmayı Mart ayında da yaparak halkımızın dertlerine derman olmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın dertlerine derman olmak bizim görevimiz” dedi.

VATANDAŞLAR MEMNUN

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, tek tek vatandaşları dinleyerek, yapılabilecek olanlar için bizzat çözümler buluyor. İlçenin farklı mahallelerinden gelen vatandaşlar ise “Hüseyin Gürlesin’le Halk Günü” buluşmasının çok iyi olduğunu belirterek, “Daha önce dertlerimizi anlatacak kimse olmuyordu. Ama Pamukkale Belediyesi uzun süredir halk günü yaparak bizlerin dertlerine çözümler buluyor. Başkan Hüseyin Gürlesin’den Allah razı olsun. İmkanlar dahilinde gerekenleri yaparak bizleri memnun etti. Kendisine bizlere gösterdiği ilgi ve yakınlık için teşekkür ediyoruz” diye konuşular.