PAMUKKALELİ ÇOCUKLAR GÖZLER VE ZEYTİNKÖY'DE EĞLENECEK

22-11-2018

PAMUKKALELİ ÇOCUKLAR GÖZLER VE ZEYTİNKÖY'DE EĞLENECEK

Pamukkale Belediyesi tarafından çocuklar için organize edilen “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliği bu hafta Gözler ve Zeytinköy mahallelerinde gerçekleşecek. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Cuma ve Cumartesi günü gerçekleşecek çocuk şenliklerine tüm vatandaşları davet ederek “Çocuklarımızın yüzlerinin daima güldüğünü görmek tek temennimiz. Bizler de bunun için çalışıyoruz” dedi.

Pamukkale Belediyesi tarafından organize edilen “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliği, yaz aylarından bu yana her hafta 2 farklı mahallede gerçekleşmeye devam ediyor. Havaların soğuması ile birlikte çocuk şenliklerinin başlama saatinin daha erken saatlere aldıklarını bildiren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Yaz aylarından bu yana devam eden çocuk şenliklerimizi gerçekleştirerek, çocuklarımızın arkadaşlarıyla paylaşım içinde güle oynaya vakit geçirmelerine olanak sağlıyoruz. Bizlerin de mahalle sakinlerimizle bir araya gelerek hoş sohbet etmemize vesile olan çocuk şenliklerimizi her hafta sonu farklı iki mahallemizde düzenlemeye devam ediyoruz. Havaların soğuması nedeniyle çocuk şenliklerimizin başlama saatlerini saat 14.00’e aldık. Her hafta iki farklı mahallemizde kurulan şenlik alanlarında çocuklarımız gönüllerinde eğlenerek, güzel bir gün geçiriyor. Çocuklarımız için özel hazırlanan çocuk oyun gruplarının yanı sıra, yüz boyama, halat çekme, çuval yarışı gibi oyunların oynandığı çocuk şenliklerimize tüm halkımızı bekliyoruz” dedi. “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinlikleri 23 Kasım Cuma günü saat 14.00’te Gözler Mahallesi Gözler İlkokulu bahçesinde; 24 Kasım Cumartesi günü saat 14.00’te Zeytinköy Mahallesi Ticaret Borsası İlkokulu bahçesinde gerçekleşecek.