PAMUKKALE'DE ÇOCUK ŞENLİKLERİ DEVAM EDİYOR

08-11-2018

PAMUKKALE'DE ÇOCUK ŞENLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Pamukkale Belediyesi tarafından çocuklar için organize edilen “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliği bu hafta Kale ve Irlıganlı mahallelerinde gerçekleşecek. Cuma ve Pazartesi günü gerçekleşecek çocuk şenliklerine tüm vatandaşları davet eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Çocuklarımızın arkadaşlarıyla birlikte güle oynaya vakit geçirerek yüzlerinin güldüğü çocuk şenliklerimiz devam ediyor” dedi.

Pamukkale Belediyesi tarafından ilçe halkının sosyal yaşantısına alternatif seçenekler sunmak amacıyla başlattığı “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliği her hafta olduğu gibi 2 farklı mahallede devam edecek. Havaların soğuması ile birlikte çocuk şenliklerinin başlama saatinin daha erken saatlere aldıklarını bildiren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Yaz aylarından bu yana devam eden çocuk şenliklerimiz her hafta sonu farklı iki mahallemizde düzenlemeye devam ediyoruz. Havaların soğuması nedeniyle çocuk şenliklerimizin başlama saatlerini saat 16.00’ya aldık. Her hafta iki farklı mahallemizde kurulan şenlik alanlarında çocuklarımız gönüllerinde eğleniyor. Çocuklarımız güzel bir gün geçiriyor. Çocuklarımızla birlikte bizlerde eğleniyoruz. Çocuklarımız için özel hazırlanan çocuk oyun gruplarının yanı sıra, yüz boyama, halat çekme, çuval yarışı gibi oyunların bulunduğu çocuk şenliklerimize tüm halkımızı bekliyoruz” dedi. “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinlikleri 9 Kasım Cuma günü saat 16.00’da Kale Mahallesi Hasan Başkan İlkokulu bahçesinde; 12 Kasım Pazartesi günü aynı saatte Irlıganlı Şehit Piyade Onbaşı Bayram Güzel İlkokulu bahçesinde gerçekleşecek.