PAMUKKALE BELEDİYESİ'NDEN ENFLASYONLA MÜCADELEYE DESTEK

10-10-2018

PAMUKKALE BELEDİYESİ'NDEN ENFLASYONLA MÜCADELEYE DESTEK

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, hükümetin ‘Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’ kapsamında başlattığı yüzde 10 indirim kampanyasına, Pamukkale Belediyesi sosyal tesislerinde de başlattıklarını bildirdi. Başkan Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak, belediye sosyal tesislerimizde Ağustos ayından bu yana ABD menşeli tüm ürünlerin satışını durdurmuştuk. Bugünden itibaren de, Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Berat Albayrak’ın enflasyonla mücadele kapsamında açıkladığı asgari yüzde 10 indirim kampanyasına destek veriyoruz” dedi.

“Türk Milleti tarihi boyunca, el ele vererek bütün zorlukların üstesinden gelmiştir” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın açıkladığı, Eylül ayında yüzde 24.5’e ulaşan enflasyonla mücadele kapsamında asgari yüzde 10 indirim kampanyasına destek verdiklerini bildirdi. Başkan Gürlesin, “Ülkemizin ekonomisi üzerinden oynanan oyunların tamamen bertaraf edilmesi adına, hükümetimiz mücadelesini sürdürmektedir. Pamukkale Belediyesi olarak bizler de her zaman Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve hükümetimizin destekçisi olmayı sürdürüyoruz. Geçtiğimiz aylarda, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD ürünlerine boykot uygulama çağrısının sonuna kadar destekçisi olmuş ve belediye sosyal tesislerimizde ABD menşeli tüm ürünlerin satışını durdurmuştuk. Son olarak, Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak’ın ‘Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’ kapsamında açıkladığı enflasyonla mücadele için asgari yüzde 10 indirim kampanyasını da destekliyoruz ve bugünden itibaren PAKTAŞ’ın işlettiği Pamukkale Belediyesi sosyal tesislerinde yüzde 10 indirim uygulamasını başlatıyoruz” dedi.