Başkan Gürlesin, Öğretmen Ve Velilerle Bir Araya Geldi

23-02-2015

Başkan Gürlesin, Öğretmen Ve Velilerle Bir Araya Geldi

Baskan Gürlesin, Baskan Yardimcilari Selim Arkan ve Danisman Erkan Kösemen’le birlikte Milli Egitim Koruma Dernegi Ilkokulu’nda düzenlenen programa katildi. Toplantiya, Okul Müdürü Remzi Kavurkaci, ögretmenler ve çok sayida ögrenci velisi katildi.
   Okul Müdürü Kavurkaci, Baskan Gürlesin’in 1 ay önce okulu ziyaret ettigini hatirlatarak, okuldaki eksiklikleri kendisine ilettigini suan da belediyenin destegiyle yapilan çalismalari görmesi için yeniden davet ettigini söyledi.
   Baskan Gürlesin’de, belediye denilince alt yapi ve üst yapi gibi çalismalarin akla geldigini kaydeden Baskan Gürlesin, konusmasinda söyle dedi:
‘Belediyeler, bunlara ek olarak egitime de gerekli destegi vermelidir. Egitim bizim için ayri bir önem tasimaktadir. Gelecegimiz olan çocuklarimizin ve onlari gelecege hazirlayacak ögretmenlerimizin saglikli ortamda çalismalari gerektigine inaniyoruz. Bir ay önce gelmistim. Eksiklikleri görüp arkadaslara talimat verip bira önce yapilmasini istemistim. Bugün eksikliklerin yüzde 90 oraninda giderildigini gördüm. Egitim yuvalarimiz bizim önceliklerimiz arasinda yer almaktadir ve egitime pozitif ayrimcilik yapmaya devam edecegiz. 128 tane okulumuz var, her birinin ihtiyaçlarini imkanlar dogrultusunda gidermek istiyoruz. Biz ögrencilerimizi seviyoruz. Onlarin iyi bir ortamda gelecege hazirlanmasi için elimizden gelen destegi verecegiz. Biz söz verdigimiz taktirde gelen talepleri öncelik siralamasina koyup ardindan uygulamaya geçeriz. Bundan dolayi verdigimiz sözü bu okulumuzda da yerine getirdigimiz için mutluyum.’
Baskan Gürlesin farkli nedenlerden dolayi kendisine ulasamayanlarin bulunabilecegine dikkat çekerek, cep telefon numarasini velilere ve ögretmenlere verdi.
   Bu arada veliler de görüs, istek ve önerilerini iletti.
   Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin, yaklasik 1 ay önce okulu ziyaret etmis, ögretmenlerle toplanti düzenlemisti. Okul, bahçesi, laboratuar, lavabolar ve siniflari gezerek ögretmen ve okul yönetiminden isteklerini yerinde inceleyen Baskan Gürlesin, son ziyaretinde ise belediyenin destegiyle yapilan çalismalari gördü.