BAŞKAN GÜRLESİN, HALKIN DERDİNE DERMAN OLUYOR

03-09-2018

BAŞKAN GÜRLESİN, HALKIN DERDİNE DERMAN OLUYOR

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, geleneksel halk günü toplantılarının Eylül Ayı buluşmasında ilçe halkının sorunlarını dinleyerek, çözümler buldu. Başkan Gürlesin, “Biz bu göreve günlük işler yapmaya gelmedik. Vatandaşlarımızın derdine derman olmaya geldik. Halkımızın sorunlarına çözüm olabilmek içinde gece gündüz demeden çalışıyoruz” dedi.

Pamukkale Belediyesi’nin YSE’deki ana hizmet binasında bulunan Pamuk Kafe’de yapılacak olan ‘Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü’nde halkı dinleyen Başkan Gürlesin, vatandaşların dertlerine derman olmaya devam ediyor. Her ayın ilk Pazartesi günü belediye binasında Pamukkaleli vatandaşların dertlerini dinleyerek çözüm bulan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Eylül ayı halk günü toplantısında vatandaşları tek tek dinledi.

BAŞKAN GÜRLESİN, “HALKLA İÇ İÇEYİZ”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Ak Partili bir belediye başkanı olarak her zaman halkla iç içe olduklarını ifade ederek, halk günlerinin, vatandaşları birebire dinleyerek, sorunlarına çözüm bulma noktasında çok etkili olduğunu söyledi. Başkan Gürlesin, “Yaptığımız her iş de halkımıza sağladığı yararı gözetiyoruz. Günü birlik değil, kalıcı işler peşindeyiz. Derdimiz geleceğe eserler bırakmak. Pamukkale ilçemizde yaşayan her bir vatandaşın derdiyle yakından ilgileniyoruz. Her ayın ilk Pazartesi günü düzenlediğimiz geleneksel hale gelen halk günlerimizde vatandaşlarımızın sıkılmadan dertlerini bize anlatabildikleri bir ortam oluşturduk. Derdi olan her vatandaşımızı dinliyoruz, derdine derman oluyoruz. Tüm vatandaşlarımızı hem çayımızı içmek, hem bizlere dertlerini anlatmak adına her ayın ilk Pazartesi günü halk günümüze bekliyoruz” dedi.

VATANDAŞLAR HALK GÜNLERİNDEN MEMNUN

Hüseyin Gürlesin’le Halk Günü’ne gelen vatandaşlar, halk günlerinden memnuniyetlerini dile getirerek, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkür ettiler. “Halkın sorununu dinlemesi çok güzel bir şey” diyen Cumhuriyet Mahallesi’nden Ayşe Yıldız, Başkan Gürlesin’in tek tek herkesi dinleyerek, sorununa çözüm bulmaya çalışmasından ve mahallelerinde yaptığı güzel işler için teşekkür etti. Atalar mahallesinden Erol Aydın, İncilpınar mahallesinden Fatma Ahım, Dokuzkavaklar mahallesinden İhsan Ayhan, Hacıkaplanlar Mahallesi’nden Ozan Çabuk Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in halk günlerinde samimiyetle tüm vatandaşları dinlediği ve böyle halkla iç içe olduğu için teşekkür ettiler.