HÜSEYİN GÜRLESİN'LE HALK GÜNÜ'NDE BİREBİR DERTLERİNİ ANLATTILAR

06-08-2018

HÜSEYİN GÜRLESİN'LE HALK GÜNÜ'NDE BİREBİR DERTLERİNİ ANLATTILAR

Pamukkale Belediyesi tarafından sosyal belediyeciliğe farklı bir bakış açısı getirmek adına düzenlenen “Hüseyin Gürlesin’le Halk Günü” Ağustos Ayı toplantısı gerçekleştirildi. Vatandaşların birebir dertlerini dinleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Halkımızın birebir dertlerini dinleyerek, sorunlarına çözümler buluyoruz. Bizim görevimiz vatandaşlarımızın huzurunu, düzenini devam ettirmek ise, bunu en iyi şekilde yapabilmek adına halk günleri buluşmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Eğitimden, sağlığa; güvenlikten, spora; turizmden, sosyal belediyeciliğe birçok alanda öncü olan Pamukkale Belediyesi’nde geleneksel hale gelen, her ayın ilk Pazartesi günü düzenlenen “Hüseyin Gürlesin’le Halk Günü” toplantıları devam ediyor. Halkla iç içe bir belediye başkanı olan Hüseyin Gürlesin, mahalle toplantılarından, esnaf ziyaretlerinden, kahvehane toplantılarına kadar birçok farklı organizasyonla halkla biraraya gelirken, belediye ana hizmet binasında halk günleri buluşmalarına devam edeceklerini belirtti. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Halkımızla bir araya gelmek için her fırsatı değerlendiriyoruz. Mahallelerimizi, esnaflarımızı, muhtarlarımızı, pazaryerlerimizi sık sık geziyorum. Makamda oturan bir belediye başkanı hiç olmadım, olmayacağım da. İlçemizde gerçekleştireceğimiz her türlü projede vatandaşlarımızın fikirlerini alıyor, istek ve taleplerine öncelik vermeye çalışıyoruz. Halkla birlikte yürütülen her işin başarılı olacağını biliyoruz ve buna göre hareket ediyoruz. İlçe belediyeler arasında marka ilçe belediyesi olmamızın da sebeplerinden biri de bu diye düşünüyorum” dedi.

VATANDAŞ UYGULAMADAN MEMNUN

Pamukkale Belediyesi’nin YSE’deki ana hizmet binasında bulunan Pamuk Kafe’de her ayın ilk Pazartesi günü gerçekleşen “Hüseyin Gürlesin’le Halk Günü”nün Ağustos Ayı toplantısına Pamukkale İlçe halkı yoğun ilgi göstermeye devam ediyor. İlçe’nin farklı mahallelerinden gelen vatandaşların birçoğu sadece sorunlarını değil, güzel dileklerini, teşekkürlerini iletmeye gelirken, “Pamukkale Belediye Başkanımız Hüseyin Gürlesin’le tanışmaya geldik” diyen de birçok vatandaş oluyor. Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’le birebir görüşme ortamı buldukları halk günü buluşmasına gelen Dokuzkavaklar Mahalle sakinlerinden Osman Demir,  “Mahallemize bugüne kadar çok güzel hizmetler geldi. En önemlisi mahallemize hastane yaptı. Hem bu hizmetler için teşekkür etmek istedim. Hem de bir ilave sorunumuz vardı, onu ilettik. Bizi sabırla dinlediği için ve çözüm noktasında yardımcı olduğu için Başkanımız Hüseyin Gürlesin’e çok teşekkür ediyorum” dedi. Böyle toplantıların vatandaşla belediye arasında güzel bir köprü olduğunu ifade eden Fesleğen Mahallesi’nden Serkan Zeybek ise, “Bu uygulama varsa eğer, halka belediye arasındaki soğukluğu giderecek güzel bir adımdır. Sayın Başkanım Hüseyin Gürlesin’e bu uygulama için çok teşekkür ediyorum. Normalde buraya belediyede görüşmelerin biraz zorlu olduğunu düşünüp korkuyla gelmiştim ama geldiğimde bu korkumun yersiz olduğunu gördüm. Aynı zamanda burada İŞKUR’dan gelen arkadaşlar da var. Herhangi bir durumda direkt İŞKUR’dan yetkililerle iletişim kurmamıza aracı olunuyor. Bu anlamda da çok faydalı bir sistem oluşturulmuş. Sıramızı aldık, bekledik. Gayet rahat ve sıcak bir ortam. Başkanımıza gerçekten çok teşekkür ediyorum” dedi. Anafartalar Mahallesi’nden Sevim Demirbilek, Pınarkent Mahallesi’nden Osman İba’da Pamukkale Belediyesi’nin hizmetlerinden bir şikayeti olmadığını ifade ederek, “Mahallemizde düzenli işleyen bir belediye hizmet ağı var. Bizi de dinledi başkanımız. Kendisine ve ekibine çok ediyorum” dediler.