KURBAN BAYRAMI 2018

VAKİT PAYLAŞMA VAKTİ

“Kurban İbadet,

Paylaşmak Kardeşliktir”

“Bu bayramda akraba, komşu, eş dost, hasta ve ziyaret bekleyen kardeşlerimizi hatırlayalım.

Kimsesizlerin, ihtiyaç sahiplerinin kapılarını çalıp, hayır dualarını alalım.

Bu duygu ve düşüncelerle sizlerin ve tüm İslam Âlemi’nin Kurban Bayramı’nı tebrik ederim”

Hüseyin GÜRLESİN - Pamukkale Belediye BAŞKANI

PAMUKKALE İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Dünyanın incisi, ülkemizin gözbebeği, Denizli’mizin gözdesi olan Pamukkale İlçemiz, UNESCO dünya Miras Listesi’nde yer alan travertenleri, termal sağlık turizmi, doğası ve üretim merkezleri ile adından söz ettiriyor. Bu kapsamda gerek şahsım, gerekse ekibimiz daha yaşanabilir, üreten ve katma değeri yüksek bir Pamukkale için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Geleceği şekillendiren, vatandaşlarımızın en iyi hizmeti alması hedefi ile ortaya koyduğumuz yatırımlarımızı, tarihe ışık tutan ilçemize yakışır şekilde yapmaya gayret gösteriyoruz. Pamukkale ilçesinin sadece bir alan da değil her alanda öncü olması için çalışmalarımızı aralıksız devam ettiriyoruz. Çalışmalarımız kapsamında Pamukkalemizi çevreleyen şehrimizin ve bölgemizin tarihe ışık tutan yanlarını da tanıtarak, sevdalısı olduğumuz Denizli’nin tanıtımına katkı vermek için elimizden geleni yapıyoruz. İlçemizin tanıtımını artırmak amacıyla göstereceğiniz katkı ve ilgiden dolayı şimdiden teşekkür ederim. Bu vesileyle, Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla kutlarken; bu bayramda, kırgınlık ve küskünlüklerin sona erip, saygı ve sevginin öne çıkmasını temenni ediyorum.

Hüseyin GÜRLESİN

Pamukkale Belediye BAŞKANI

Bu tanıtım filmimizde, 800 önce Denizli topraklarında yeşermeye başlayan; beşikteki bebeğin, savaştaki yiğidin elinde çağlara tanıklık eden Yatağan Bıçakları’nin hikâyesini anlatmak istedik. İyi Seyirler