BELENARDIÇ VE ANAFARTALAR'DA ÇOCUKLAR EĞLENCEYE DOYDU

30-07-2018

BELENARDIÇ VE ANAFARTALAR'DA ÇOCUKLAR EĞLENCEYE DOYDU

Pamukkale Belediyesi’nce “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” organize edilen çocuk şenlikleri bu hafta sonu Belenardıç ve Anafartalar Mahallelerinde gerçekleşti. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Her hafta iki farklı mahallemizdeki çocuk şenliklerimiz devam ediyor. Bu hafta Belenardıç ve Anafartalar sakinleri ile buluştuk. Çocuklarımızın gözlerindeki mutluluk her şeye değerdi” dedi.

Pamukkale ilçe halkının sosyal yaşantısına alternatif seçenekler sunan Pamukkale Belediyesi, geçen yaz olduğu gibi bu yaz da çocuk şenlikleri düzenlemeye devam ediyor. Bu yaz “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” sloganıyla düzenlenen etkinlikler, her hafta sonu iki farklı mahallede gerçekleşiyor. Pamukkale Belediyesi tarafından bu hafta Cuma günü Belenardıç Mahallesi’nde Belenardıç İlkokulu bahçesinde, Cumartesi akşamı da Anafartalar Mahallesi Cafer Sadık Abalıoğlu İlkokulu bahçesinde düzenlenen çocuk şenliği gerçekleşti. Şenliğe Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve eşi Derya Gürlesin, Başkan Yardımcısı Türkay Gözlükaya, Pamukkale Belediye Meclise Üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Gürlesin vatandaşlarla tek tek ilgilenerek, çocuklarla sohbet etti. Başkan Gürlesin, halat çekme yarışına katılarak eğlenceye katıldı. Çocuklar ise saatlerce çocuk oyun gruplarında eğlenirken, Başkan Gürlesin çocuklara dondurma, pamuk şeker ve limonata ikramlarında bulundu.

VATANDAŞLAR ÇOCUK ŞENLİKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİLER

Çocuk şenliklerine katılan vatandaşlar Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve ekibine çok teşekkür ettiler. Vatandaşlardan Sefa Ersel, Mehmet Atik ve Kemal Siper “Çocuklarımızın, bizlerin çocukluğunda olduğu gibi, paylaşım içerisinde arkadaşlarıyla eğlenerek oyunlar oynadıkları ortamı oluşturan Pamukkale Belediye Başkanımız Hüseyin Gürlesin’e çok teşekkür ediyoruz. Pamukkale Belediyesi’nin düzenlediği bu çocuk şenliklerinin daha sık ve geleneksel olarak yapılmasını diliyoruz. Başkanımız Hüseyin Gürlesin ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” dediler.

ÖNEMLİ OLAN ÇOCUKLARIN MUTLULUĞU

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, her hafta iki farklı mahallede yaş gruplarına göre farklı seçeneklerle çocuk oyun gruplarının bulunduğu, çuval, halat çekme gibi yarışmaların yapıldığı, hem minikler hem de büyükler için çeşitli ikramların olduğu çocuk şenliklerinin mahalle halkıyla bir araya gelmek için bir fırsat olduğunu söyledi. Gürlesin, “Vatandaşlarımızla her fırsatta her ortamda bir araya geliyoruz. Çocuk şenliklerimizde, haftanın yorgunluğunu, stresini halkımızla bir araya gelerek, hoş sohbet içinde atlatmamıza vesile oluyor. Biz çocuklar gülerse ailelerin güleceğini düşünüyoruz. Bu nedenle de yaz aylarında çocuk şenliği düzenliyoruz. Her hafta sonunda 2 farklı mahallemizde çocuklarımızla ve ailelerimizle bir araya gelerek farklı bir gün geçirmiş oluyoruz. Şenliklerimize katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.