PAMUKKALE BELEDİYESİ ÇOCUKLARI MUTLU EDİYOR

16-07-2018

PAMUKKALE BELEDİYESİ ÇOCUKLARI MUTLU EDİYOR

Pamukkale Belediyesi’nin çocuklara yönelik “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliği tüm hızıyla devam ediyor.  Bu kez Tekke ve Cumhuriyet mahallesinde kurulan stantlarda çocuklar doyasıya eğlendi.   “Çocuklar gülerse anne babalar güler” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “İlçemizdeki çocuklarımızın mutluluğu için düzenlediğimiz şenlikler devam ediyor. Amacımız çocuklarımızın yüzünün gülmesi” dedi.

Pamukkale Belediyesi tarafından ilki geçen yıl yapılan ve yaz tatilindeki çocukların farklı bir geçirmelerini amaçlayan “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var “ etkinlikleri devam ediyor. Bu hafta  “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliği Cuma akşamı Tekke mahallesinde Tekkeköy İlkokulu bahçesi ve Cumartesi akşamı da Cumhuriyet Osman Aydınlı İlkokulu bahçesinde kurulan stantta yapıldı.

ÇOCUKLAR EĞLENCEYE DOYDU

“Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliği çerçevesinde çocuklar için özel hazırlanan çocuk oyun gruplarının yanı sıra, yüz boyama, hayat çekme yarışması, çuval yarışı gibi oyunların oynandı.  Palyaçolar çocukların yüzlerini onların istediği gibi boyayarak sevindirdiği şenlikte ücretsiz pamuk şeker, dondurma ve limonata ikramı yapılırken, tüm çocuklara balon hediye edildi. Yaz tatilinde olan çocuklar ise kendileri için hazırlanan bu programda doyasıya eğlendiler. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de çocukların eğlencesine katılarak onların mutluluğuna tanık oldu.

“ÇOCUKLARIN GÜLERSE DÜNYA GÜLER”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçe sınırları içinde yaşayan herkes için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade ederek, “Biz halkın mutluluğu için çalışmalar yapıyoruz. Herkesi kapsayan genel çalışmaların yanında özellikle çocuklarımıza yönelik etkinliklerimiz var. Yaz aylarında tatilde olan geleceğimizin teminatları olan çocuklarımız için özel etkinlik düzenledik. Geçen yıl yaptığımız şenliklerde binlerce çocuğumuza unutmayacakları güzellikler yaşattık. Bu yıl da yine aynı şenliğimiz devam ediyor. Çeşitli oyun grupları ile birlikte ikramların da yer aldığı şenlik sayesinde çocuklarımız mutlu oluyor. Eğer çocuklar gülerse dünya güler düşüncesindeyiz. O nedenle şenliğimiz her hafta sonunda 2 farklı mahallede gerçekleşmeye devam edecek. Tüm çocuklarımızı şenliklerimize bekliyoruz” dedi. Başkan Gürlesin, “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliği çerçevesinde katılan aileler ve çocuklarla yakından ilgilenirken, çocuklara dondurma ve pamuk şeker ikram etti.