BAŞKAN GÜRLESİN'DEN TEŞEKKÜR

29-06-2018

BAŞKAN GÜRLESİN'DEN TEŞEKKÜR

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 24 Haziran’da yapılan Cumhurbaşkanı ve milletvekilliği seçimlerinde vatandaşların kendilerine verdiği destek için teşekkür etti. Başkan Gürlesin, “Bir anlamda bizim karnemiz niteliği taşıyan seçim sonuçları oylarımızın giderek arttığını gösteriyor. Bu destek için halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye Pazar günü 13'üncü cumhurbaşkanı ve 27'nci dönem milletvekillerini seçmek için sandık başına gitmişti. Yapılan seçim sonucunda Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 52.29’luk oy oranıyla rakiplerini geride bırakarak mutlu sona ulaştı. Milletvekilliği seçimlerinde de Cumhur İttifakı %53.66’lık oran yakaladı. 2014 yılında kurulan Pamukkale ilçesinde ise 681 sandıkta oy kullanan 241 bin 553 seçmenin yüzde 48.45’i Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan ismine oy verdi. Milletvekilliği seçimlerinde ise Cumhur İttifakını oluşturan partilerin oy oranı yüzde 50.41 oldu.

Başkan Gürlesin’den teşekkür

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 24 Haziran’da ortaya çıkan sonuçlarla ilgili vatandaşlara teşekkür etti. “Denizli’deki her 3 seçmenden biri Pamukkale ilçesinde yaşıyor” diyen Başkan Gürlesin, “24 Haziran seçim sonuçları ülkemize, devletimize Denizlimiz’e ve Pamukkalemiz’e hayırlı olsun, Yeni sistemdeki  ilk seçim olması nedeniyle bu seçim çok önemliydi. Halkımız proje üretenle üretmeyen arasındaki farkı bu seçimde de ortaya çıkardı. Yerel yönetici olarak 30 mart 2014’ten bugüne kadar 6. seçim  geride bıraktık. Çok şükür ki her seçimde oy oranımız arttı.  24 Haziran’da Pamukkale’de yüzde 48.5 oranındaki seçmenimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a oy verdi. Halkımızı hem Cumhurbaşkanımıza, hem milletvekillerimize hem de bizlere sahip çıkıp destek verdi.  Seçimlerde başarı oldukça güvenin karşılığını vermek için daha çok çalışmak adına şevkleniyoruz. Bu seçimler bir anlamda bizlerin karnesi gibi. İlçemizde seçim sonuçlarına göre Ak Parti açık ara önde. Ben oy veren herkese teşekkür ederim.  Bu sonuçlar halkımızın bizden memnun olduğunu gösteriyor. Çıkan sonuçların hayırlı olmasını dilerken, hem Cumhurbaşkanımıza hem de Ak Parti’ye destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bu güvene layık olmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.