Pamukkale'nin Temizligi Emin Ellerde 04.02.2015
T├╝rkiye'nin en temiz ili ├Âd├╝l├╝n├╝ elinde bulunduran Denizli'de, b├╝y├╝sehir stat├╝s├╝ sonrasi basari ├žitasi daha da y├╝kseldi. Sehir merkezinin temizligi, Pamukkale Il├žesi sinirlari i├žinde kalan b├Âl├╝m i├žin Pamukkale Belediyesi'ne devir edildi. B├Âylece temiz sehirde ├žita y├╝kseldi. Pamukkale Belediye Baskani H├╝seyin G├╝rlesin, belediyenin temizlik isleri ekibini ziyaret etti. Burada t├╝m personelle tek tek tokalasan Baskan g├╝rlesin, ├žalisanlarla sohbet etti. Pamukkale Belediyesi olarak yil basindan bug├╝ne temizlik hizmetlerinin verilmeyen baslandigini kaydeden Baskan G├╝rlesin, s├Âyle dedi: ?Temizlik hizmetlerini biz vermeye basladik. Hepimize hayirli olsun. Temizlik ordumuzla bug├╝n startimizi resmi olarak vermis bulunuyoruz. Temizlik isimizi alan firmamizla birlikte Pamukkale Il├že'mizin daha da temiz olmasi i├žin yogun bir sekilde ├žalisacagiz. Denizli'de yaklasik 467 temizlik personeli ve 87 ara├ž var. Denizli'deki temizlik ordusunun y├╝zde 50'sine yakin bir kismini belediyemiz b├╝nyesinde barindiriyor. 199 temizlik personelimizle ├žalismaklarimiza basladik. 39 tane temizlik aracimiz var. Amacimiz Denizli'nin en ├╝cra noktasina kadar il├že sinirlari i├žindeki t├╝m yerleri ayrim yapmadan daha da temiz yapmaktir. Daha da temiz bir Pamukkale olsun istiyoruz. Kapali pazaryerimizin de yikanmasini g├╝ndemimizi aldik. En temiz sehir unvani olan Denizli'mizin ├žitasini daha da y├╝kseltmek i├žin elimizden geleni yapacagiz. G├╝├ž bir ekip ve ekipmanimizla b├Âyle hedef koyup planlamamizi yaptik. Bize g├╝venene ve bize emanet eden insanlarin y├╝z├╝n├╝ kara ├žikarmayacagiz. Turizm ve sanayi sehri olan Denizli'de bize d├╝senin fazlasini yaparak hizmetlerimizi s├╝rd├╝rmek istiyoruz. Bunu ├žalisanlarimizla ve vatandaslarimizla birlikte basaracagimizi d├╝s├╝n├╝yorum. Simdiden hayirli olsun.' Daha sonra Baskan G├╝rlesin, temizlik hizmetlerindeki t├╝m birimleri ve ekipmanlari denetledi.