BAŞKAN GÜRLESİN, ŞEHİT ANNELERİNİ UNUTMADI

16-05-2018

BAŞKAN GÜRLESİN, ŞEHİT ANNELERİNİ UNUTMADI

Pamukkale Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen şehit aileleri için anneler günü yemeği bu yılda gerçekleştirildi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yoğunluktan dolayı şehit anneleri ve eşleri için anneler günü yemeğini gecikmeli de olsa yaptıklarını söyleyerek, “Devlet olarak, Pamukkale Belediyesi olarak her daim şehit ailelerimizin yanındayız” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, anneler günüde dolayısıyla Pamukkale sınırları içerisindeki şehit anneleri ve aileleri ile bir araya gelerek, bu özel ve anlamlı günde onları yine yalnız bırakmadı. Pamukkale Belediyesi’nce düzenlenen yemeğe, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, eşi Derya Gürlesin, belediye başkan yardımcıları, Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şube Başkanı Mustafa Işık, şehit anneleri, eşleri katıldı.

IŞIK; “HER DAİM YANIMIZDA OLDUĞU İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ”

Anneler günü yemeğinde konuşan Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şube Başkanı Mustafa Işık, Pamukkale Belediyesi’nin her zaman yanlarında olduğunu ifade ederek, “Özel günler başta olmak üzere, şehit ailelerimizi her fırsatta ziyaret ederek yalnız bırakmayan, desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Hüseyin başkanımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

GÜRLESİN, “BÜR GÜN DEĞİL HER GÜN DEĞERLERİNİN FARKINDAYIZ”

“Anneler bizim baş tacımız. Şehit anneleri ve şehit eşleri daha özel anlam ifade ediyor. Biz özel günlerde şehit ailelerimizi biraz daha ön plana çıkarmaya çalışıyoruz” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, şehit aileleri ve gazilere verdiği değeri her fırsatta hissettiriyor. Vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerin en önemli emanetleri olan ailelerini yalnız bırakmadıklarını ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Anneler Günü’nün yılın 365 günü kutlanması gerektiğinin altını çizerek, “Önemli olan bir ve beraber yürümek bizde bu anlamda belediye olarak, yerel yönetici olarak başta şahsım olmak üzere ekibimizle birlikte siz değerli ailelerimizi, sadece şehitlerimizin şehit olduğu gün değil, her zaman yanlarınızda olduğumuzu hissettirmek istedik. Bizlerde siz değerli olan ailelerimizin yanında olmamız gerektiğini söylüyoruz. Sadece dilde değil, üç beş gün değil, özellikle biz kendi bölgemizde olan şehit ailelerimize mümkün olduğunca dokunmaya çalışıyoruz. Devlet olarak, Pamukkale Belediyesi olarak her daim sizlerin yanınızdayız” diye konuştu. Yemek sonrasında, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, şehit anneleri ve ailelerine günün anısına hediye takdim etti.