Pamukkale Belediyesi'nden Hayır Yemeği

05-01-2015

Pamukkale Belediyesi'nden Hayır Yemeği

Haci Hasan Cami’si avlusundaki hayir yemegine Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin, AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel ile çok sayida protokol üyeleri ve yüzlerce vatandas katildi.
   Burada kilinan namazin ardindan protokol üyelerine ve mahalle sakinlerine hayir yemegi ikram edildi. Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Zolan ve Pamukkale Belediye Baskani Gürlesin, görevlilerden kepçeyi alarak mahalle sakinlerine yemek dagitti. Bu arada hayir yemegine ilgi büyüktü. Yemek yaklasik 1 saat gibi kisa sürede bitti. Baskan Zolan, Baskan Gürlesin ve Milletvekili Yüksel, yemek dagitimin ardindan vatandaslarla birlikte ayni sofrada hayir yemeginden yedi.
   Vatandaslar, Pamukkale Belediyesi’nin söz konusu hayir yemeginden dolayi memnuniyetlerini dile getirdi. Bu arada vatandaslar mahalle için görüs ve düsüncelerini aktarma firsati buldu.
   -YENI YILIN ILK MÜJDESI DELIKTAS’A-
   Baskan Zolan ve Baskan Gürlesin, Pamukkale Belediyesi ve Denizli Büyüksehir Belediyesi’nin mahalledeki çalismalari hakkinda bilgi verdi. Baskan Zolan, Incilipinar, Cumhuriyet, Fatih ve Deliktas mahallelerinde alt yapinin bastan asagiya degistirilmesine baslandigini söyledi. Içmesuyu hattinin tamamen degisecegini, yagmursuyu hattinin ilk defa yapilacagini kaydeden Baskan Zolan, ‘Yagmur sulari artik kanalizasyona baglanmayacak. Artik bundan sonra evlere kanalizasyon basmayacak. Kanalizasyon hatlari da yine ayni sekilde bastan asagiya degisecek. Dogalgaz zaten geldi. Incilipinar, Cumhuriyet, Fatih ve Deliktas’ta alt yapi maliyeti KDV’yle birlikte 120 milyon liradir. Insallah 1,5 yil içinde çalismalar tamamlanacak. Ardindan da Pamukkale belediyemiz üst yapisini yapacak. Yollarimiz, caddelerimiz, sokaklarimiz ve kaldirimlarimiz da dört dörtlük olacak. Simdiden mahallemize hayirli olsun’ dedi.
   -DELIKTAS’A KÜLTÜR MERKEZI-
   Deliktas Mahallesi’ne yilin ilk müjdeli haberlerinden biri de Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin’den geldi.
   Hem vatandaslarla birlikte olmak hem de halkla iç içe olup görüs ve düsüncelerini almak için pilav hayri düzenlendigimi ifade eden Baskan Gürlesin, söyle dedi:
‘Güzellikleri halkimizla paylasmak adina böyle bir etkinlik düzenledik. Bundan sonra her hafta farkli bir camide pilav hayrimiz olacak. Pamukkale Belediyesi olarak Deliktas Mahallemize 4380 m2 bir yer satin almak üzereyiz. Mecliste alimi gündeme gelecek. Arsa sahibiyle de anlasma sagladik. Alinca buraya büyük bir kültür merkezi yapmak istiyoruz. Içinde neler olacak neler. Birçok aktiviteler yapilabilecek. Toplanti salonlari, kresi, bilgi evleri ve kurs merkezleri olacak. Vatandaslarimizin, halkimizin, çocuklarimizin ve gençlerimizin beklentilerini karsilayip onlari mutlu etmek için gece gündüz çalisiyoruz. Halkimiz bizi izlemeyi devam etsin. Biz hizmet için yola çiktik. Insallah bu kültür merkezi Deliktas mahallemizde önemli bir eksikligi giderecektir.
Öte yandan Osman Baskanimizin söyledigi alt yapi tutari 120 milyon liradir. Üst yapisini da biz yapacagiz. Iki belediyeyle yapacagimiz alt yapi, üst yapi tutari 150 milyon lirayi bulacak. Seçim zamaninda buralari gezerken iki tane hizmetkariniz olacak demistik. Iste size iki tane hizmetkar. Osman Baskanimiz alt yapida ciddi bir para harciyor, biz de üst yapisini yapacagiz. Kültür merkeziyle bölgenin ihtiyaçlarini karsilayacagiz. Gerek alt yapi ve üst yapi gerekse kültür merkezi simdiden vatandaslarimiza hayirli olsun.
   AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel de, son dönemlerde Denizli ve Izmir’e yapilan yatirimlari degerlendirdi. Denizli’ye son yillarda 11 köprülü kavsak yapildigina dikkat çeken Milletvekili Yüksel, ‘Ayni dönemlerde Izmir’e 2 köprülü kavsak yapildi. Her ikisi de standartlarin altindadir. Kavsaga gelmeden önce yolun üst kismina köprülü kavsak yüksekliginde duran teneke kutular takmislar. Eger kamyon bu tenekelere çarparsa kavsaga girmesin uyarisi yapiliyor. Eger kavsaga girerse yükseklikten dolayi köprüyü geçemez. Iste size 2 farkli sehirden yatirim kiyaslamasini verdim. Denizli hak ettigini aliyor ve Ege’nin yükselen yildizi olarak önümüzde duruyor’ dedi.