AK PARTİ İLÇE YÖNETİMİNDEN BAŞKAN GÜRLESİN'E ZİYARET

22-03-2018

AK PARTİ İLÇE YÖNETİMİNDEN BAŞKAN GÜRLESİN'E ZİYARET

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Ak Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel ve yönetim üyelerini ağırladı. Başkan Gürlesin, “Yeni yönetimimize görevinde başarılar diliyorum. Ak Parti çatısı altında, hep birlikte, ilçemizin nezdinde ülkemizin daha iyi noktaya gelmesi adına el ele çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

Ak Parti Pamukkale ilçesinin 2.Olağan Kongresi’nde İlçe Başkanı seçilen Uğur Gökbel ve ilçe yönetiminde yer alan isimler Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli’de tüm Ak Parti Teşkilatı ile birlikte uyum içinde çalıştıklarını belirterek, Uğur Gökbel ve ekibinin de geçmiş dönemden gelen birlik ve beraberliği sürdürerek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine inandığını belirtti. Gürlesin, “Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel ve ekibinin başta ilçemiz ve ilimiz olmak üzere ülkemizin geleceği adına başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine inanıyorum. Tekrardan, yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Ak Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel ise Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek, “Pamukkale Belediyesi ilçenin çehresini değiştirecek projelere imza atıyor. Yapılan kongreden sonra Başkanımız Hüseyin Gürlesin’i ziyaret ederek başarılar diledik” diye konuştu.