PAMUKKALE BELEDİYESİ EKİPLERİ KAPANAN YOLLARI AÇIYOR

18-01-2018

PAMUKKALE BELEDİYESİ EKİPLERİ KAPANAN YOLLARI AÇIYOR

Bazı mahalleleri yüksek kesimlerde yer alan Pamukkale Belediyesi’nde karla mücadele yeniden başladı. Soğuk ve yağışlı hava kentte etkili olurken, Pamukkale Belediyesi ekipleri yolları açmak için yoğun çaba harcıyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “İlçemizde kapalı yol kalmaması için ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor” dedi.

Karakış yüzünü gösterdi, ilimizde yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oldu. İlçe sınırları oldukça geniş olan Pamukkale Belediyesi’nin yüksek kesimlerdeki mahallerinde karla mücadele devam ediyor. Şehir merkezinde yağmur etkili olurken, rakımı yüksek olan mahalleler beyaza büründü. Belenardıç, Akçapınar, Uzunpınar, Gözler, Kurtluca ve Güzelpınar’da kar yüksekliği zaman zaman 10-15 cm’ye kadar yükseldi. Pamukkale Belediyesi ekipleri bu bölgede görev yapmaya devam ediyor. Karın etkili olduğu sabah saatlerinden itibaren çalışmalara başlayan 12 kişilik ekip mahalleler arası ulaşımı sağlayan yolların açık kalması için çalıştı. 1 grayder, 2 tuzlama aracı,1 kepçe ve 1 kamyondan oluşan filo ile ekipler yoğun mesai harcadı. Zaman zaman kar yağışı etkisini devam ettirirken, ekipler yolları açmaya devam etti. Ocak ayının ilk haftasında da ilçenin yüksek kesimlerinde kar yağışının etkili olduğunu belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Yüksek kesimlerde kar yağışı etkisini gösteriyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz  kar yağışının etkili olduğu yerlerde çalışmalarına devam ediyor. Biz önceden yapılan planlamayla kar yağışının başlamasıyla birlikte yolları açık tutmak için çalışmalara hemen başlıyoruz. Özellikle Kurtluca, Gözler ve Uzunpınar bölgesinde yolların açık kalması için ekiplerimiz çalışıyor. Kar yağışının etkili olduğu bu günlerde ekiplerimiz çalışmalarına aralıksız devam edecek. Amacımız kar nedeniyle ilçemizde hiçbir yolumuzun kapanmaması. Ben ekiplerimizde yer alan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.