GÜRLESİN'DEN ÇALIŞAN GAZETECİLER YEMEĞİNDE SÜRPRİZ

12-01-2018

GÜRLESİN'DEN ÇALIŞAN GAZETECİLER YEMEĞİNDE SÜRPRİZ

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Denizli’deki basın mensupları ile bir araya geldi. “Pamukkale Belediyesi olarak basınımızı önemsiyoruz” diyen Başkan Gürlesin, “Doğru habercilikle, olayları tarafsız bir şekilde anlattıktan sonra biz sonuna kadar basınımızın yanındayız” dedi. Gürlesin, ayrıca yemekte, “Denizli’nin Pamukkale’yle buluşturulması için, Kocaçukur kadar önemli bir müjdemiz var” diyerek, kamuoyuna en kısa sürede güzel haber vereceklerini söyledi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, basın mensupları ile bir araya geldi. Sabanoğlu Grıll’de düzenlenen 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü yemeğine Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Belediye Başkan Yardımcısı Türkay Gözlükaya, Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili Hayrettin Duran, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı ve Denizli’de görev yapan gazeteciler katıldı. Başkan Gürlesin, birkaç gündür Ankara’da yaptığı görüşmeler nedeniyle Denizli’de olamadığını belirterek bu buluşmanın bir gün geç olduğu söyledi. “Basın bizim için önemli” diyen Başkan Gürlesin, “Gazeteciler olarak sizler 7 gün 24 saat boyunca gönüllülük esasına göre çalışan insanlarsınız. Sizler belediye başkanlığı kadar hareketli ve zor bir mesleği icra ediyorsunuz. Çünkü her an bir yerdeyken, anında diğer noktada olmanız gerekebiliyor. Bu sebeple, sizlerin mesleğinizi icra ederken yaşadığınız sıkıntıların farkındayız” dedi.

GÜRLESİN, DENİZLİ BASINI İLE BULUŞTU

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in kendileri için organize ettiği buluşma için teşekkür eden DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı, “Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e basının yanında yer aldığı için teşekkür ediyor, tüm gazeteci arkadaşlarımın gününü kutluyorum. Burada şunu da belirtmek isterim ki, habercilik 24 saat, zaman, mekan gözetilmeden çok önemli sorumluluk gerektiren bir meslek. Bizlerin yaptığı haberlerin ve görüntülerin bir sonucu olarak toplumda belli bir şeyi harekete geçirebiliyor, insanalar üzerinde olumlu-olumsuz etki yapabiliyor. Bu nedenle dikkat etmemiz gereken noktalardan bir tanesi de toplumda tahrik edici dilden uzak olmamız gerekiyor” dedi. Boyacı, konuşmasının devamında, Belediye Başkanı Gürlesin’in İl Genel Meclisi Başkanlığı döneminden bu yana Pamukkale için verdiği emeği hatırlatarak, belediye başkanlığı görevinin başından beri Pamukkale için verdiği mücadelenin sonucunda Kocaçukur’un işletmesini almasını takdirle karşıladıklarını belirtti. “Temennimiz, bir daha ki 10 Ocak’larda  24 Temmuz’larda bir araya geldiğimizde başkanımızın Pamukkale Örenyeri’nin işletmesini aldığına dair müjdeyi bizlerle paylaşmasıdır” diye konuştu.

GÜRLESİN’DEN MÜJDE VAR

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, gazetecilerle buluşmasında, “Ankara’dan dolu dolu geldik” diyerek yakın zamanda “Denizli’nin Pamukkale’yle buluşturulması için, en az Kocaçukur kadar önemli bir müjdemiz var” dedi. Gazetecilerin ısrarlı sorularına rağmen, hem Denizli’nin hem de ilçenin turizmine katkı yapacak proje konusunda açıklama yapmayan Başkan Gürlesin, “Müjdemiz var. En geç 1 ay içinde protokol imzalayıp açılım yapacağız. İp ucu vermeyeyim. Turizmle ilgili olan bir konu. Hem ilimizi hem ilçemizi ilgilendiren, Denizli’nin günübirlik turizmden kurtarılmasına yönelik önemli bir konu. Ankara’daki görüşmelerimiz sonrasında yüzde yüzlük anlaşmaya varıldı. Denizli’nin Pamukkale’yle buluşturulması içinde, Kocaçukur kadar önemli bir adım olacak” diye konuştu. Konuşmasının sonunda gazetecilere önümüzdeki haftalarda Pamukkale’yi gökyüzünden izlemek için balo uçuşuna davet eden Başkan Gürlesin, “Biliyorsunuz, Pamukkale’de balon uçuşları Kapadokya’da ki gibi sadece sabah saatlerinde olmuyor. Günün her saatinde uçulabiliyor. Sizlerle birlikte, Pamukkale’mizi semalardan izleyelim” dedi. Yemek sonunda, Başkan Gürlesin, gazetecilere günün anısına hediyeler takdim ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.