BAŞKAN GÜRLESİN; ÖĞRETMENLERİMİZİN HAKLARI ÖDENEMEZ

23-11-2017

BAŞKAN GÜRLESİN; ÖĞRETMENLERİMİZİN HAKLARI ÖDENEMEZ

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. “Öğretmenlik dünyanın en önemli mesleğidir” diyen Başkan Gürlesin, “Öğretmenlerimiz geleceğimize emin adımlarla ilerlememizi sağlayan çocuklarımızı yetiştirerek, en zorlu ve en önemli görevi üstlenmişlerdir. Bu nedenle öğretmenlerimizin hakları ödenemez” dedi.

Ülkemizde her yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili olarak Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin mesaj yayımladı: “Ülkemizin geçmişten geleceğe, güçlü devletlerarasına girmesinde çok büyük payı olan hiç şüphesiz fedakâr, cefakâr öğretmenlerimizin çok büyük payı vardır” diyen Başkan Gürlesin mesajında şu görüşlere yer verdi;   “Cumhuriyetimizin bugünlere gelmesinde payları olan, yarınlarımıza yön veren öğretmenlerimiz bugün en batıdan en doğuya kadar ülkemizin dört bir yanında Bayrak, Millet aşkıyla görev yaparak, çocuklarımızın geleceğe ışık tutmasını sağlamaktadır. Kendilerine emanet ettiğimiz çocuklarımıza en doğru bilgiyi aktarmak için, millet olmanın önemini, bağımsızlık, barış ve adaletin faziletlerini örnek olarak aşılıyorlar. Pamukkale Belediyesi olarak bizlerde eğitime büyük önem veriyoruz. Eğitim alanında hem öğrencilerimize hem de öğretmenlerimize destek olmak için elimizden tüm gayreti gösteriyoruz. Okullarımız, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz için, en iyi imkânları oluşturma gayret içindeyiz. Yine de her zaman daha iyisini hedefleyerek; çok daha iyi şartlar için mücadele etmeye devam edeceğiz. Bu vesile ile başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ü ve ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve saygı ile anıyor; emekliliği olmayan tek mesleğe sahip olan ve ülkemizi aydınlık bir geleceğe taşımak için özveriyle, büyük emeklerle çocuklarımızı bilgiyle ve sevgiyle donatan tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum”.